Høy kvalitet og godt arbeid

Vi hjelper deg med ditt neste byggeprosjekt

Aktuelt Kontakt oss

Skal du bygge nytt eller fikse gammelt?

Vi hjelper deg med tømrerarbeidet. Vi leverer alle typer tømrertjenester til ditt neste prosjekt, enten det er totalrenovering av boligen din, fornying av taket, eller du trenger en ny terrasse i hagen. Vi hos Torsvik Bygg tar jobben!

Kontakt

Våre tjenester

Oppussing

Trenger du en fornying hjemme? Eller har du kanskje kjøpt et nytt hus som trenger oppussing? Vi hjelper deg med tømrerarbeidet for at du skal få det akkurat slik du ønsker.

Nybygg

Skal du bygge ny bolig? Vi hjelper deg med å sette opp nybygg på en trygg og sikker måte. Vi kan bistå med å tegne boligen, sette opp reisverk, vegger, tak og vinduer, samt alle andre tømrertjenester som må til for at du skal få drømmeboligen din. Vi oppfører eneboliger, flermannsboliger, rekkehus og andre boligtyper – fra start til slutt.

Vi er nå forhandler av Blå Bolig! Finner ikke du drømmehuset? Alle våre hus kan kundetilpasses. 
 

Tilbygg

Trenger du mer plass hjemme? Er det på tide å bygge den ekstra boden eller annekset dere har snakket om en god stund? Våre håndverkere har kompetansen og fagkunnskapen som kreves for å utføre et slik prosjekt.

Restaurering og rehabilitering

Har huset behov for ny isolering, knirker det i gulv og trapper eller har badet og kjøkkenet sett sine beste dager? Vi hjelper deg med rehabiliteringen. Våre håndverkere har kunnskap om flere ulike byggeteknikker og hjelper deg med å finne ut hva som bør gjøres og prioriteres i akkurat ditt hjem.

Vindu

Begynner vinduene dine å gå ut på dato? Gamle vinduer kan føre til varmetap og høyere strømregning. Vi hjelper deg med å sette inn nye vinduer, som både gir den et nytt uttrykk og gjør boligen mer energieffektiv.

Tak

Har taket ditt stått tidens tann og trenger utskifting? Vi bistår med delvis og full utskifting av tak, enten det er snakk om et par taksteiner, eller du må fornye hele taket.

Terasse

Vil du nyte sommerkveldene litt lenger eller kunne invitere til et selskap du kan holde utendørs? Da er det kjekt å ha en terrasse. Vi hjelper deg med både planlegging, bygging og ferdigstilling av terrasse, platting og veranda.

Etterisolering

Viste du at etterisolering av boligen din vil være både energibesparende og kostnadsbesparende 
Kontakt oss så kommer vi på en uforpliktet befaring.

Asbestsanering

Torsvik Bygg AS er godkjent av arbeidstilsynet for sanering av asbest både innvendig og utvendig.

Har du asbest på din eiendom eller er usikker på om du har det. Vi kan hjelpe deg med prøvetaking og fjerning av bygningsdeler med asbest

Kontakt oss for gratis befaring.

Høres noe av dette interessant ut?

Kontakt oss gjerne, så kan vi avtale befaring i din bolig.

Kontakt oss